Omet la navegació.
Inici

Avisos importants

Avisos importants

Interrupcions de subministrament el proper divendres 21 d'octubre

La companyia Endesa distribución ens ha notificat que el proper divendres 21 d'octubre de 9:00h a 13:00h està previst interrompre el subministrament fruit de treballs de manteniment a les instal·lacions. En aquesta ocasió les zones afectades són: Alboquers, Cal Carreter, Perariera, Casanova de Perariera, El Clot del Forn, Galliners, La caseta, Mas Monells i el Pla Xic.

Interrupcions de subministrament elèctric el proper 22 de setembre de 2011

L'empresa ENDESA ha emès un comunicat informant del proper tall de llum durant el dia 22 de setembre de 2011, de 9 a 13 h. Quedaran afectades les següents zones:

Xevi Pons guanya el Mundial de ral·lis en la categoria SWRC 2000

Xevi Pons s'ha proclamat campió del món de la categoria SWRC després d'acabar tercer en el Ral·li de Gal·les, l'última prova de la temporada. Moltes felicitats!

 

Festa de benvinguda del campió el dilluns 15 de novembre a les 8 del vespre, davant l'Ajuntament

 

Xevi Pons

Fotografia: Xavier Sanfeliu

Horaris de la línia regular d'autobús per al dimecres, 29 de setembre

Podeu consultar els horaris de la línia regular de l'autobús de Sant Bartomeu del Grau per a aquest dimecres, 29 de setembre, dia de Vaga general, en el document adjunt.

Sant Bartomeu del Grau, més a prop de fer realitat la nova plaça del poble

Encara no fa ni mig any de la signatura del conveni amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, en el marc de la Llei de Barris, i ja es comença a apreciar la gran transformació que tindrà el centre del poble. Els canvis ja són molt visibles però serà el proper divendres, 30 de juliol a les 9 del matí quan l'impacte serà més evident, ja que tindrà lloc l'enderroc dels murs de la façana de les antigues naus industrials al carrer Vell, on hi ha la mostra de pintures murals efectuades l'estiu del 2006.

Enderroc de naus per a la creació de la Plaça a Sant Bartomeu del Grau

La C-651 patirà restriccions en el trànsit a Olost i Sant Bartomeu del Grau

Segons informa el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya en nota de premsa, la carretera C-651 patirà restriccions en el trànsit, a partir de dilluns vinent, 19 de juliol, com a conseqüència de les tasques de millora superficial que es desenvoluparan. Els treballs completaran les operacions que s’han dut a terme en aquesta carretera els últims mesos i comportaran talls d’un carril de circulació amb pas de trànsit alternatiu durant un període previst de tres setmanes.

Contingut sindicat